

Shinas College of Technology

Business Department

Training for the Industry and Community

S. No.	Name of the Course/Workshop	Beneficiaries	No. of participants	Date	Venue	Time	Duration	Presenter
01	Good Governance and Leadership Training	Any employee of Government or Private Sector	Max. of 25	DEC. 22	D Block	10:00 AM to 12:00 Noon	2 Hours	
02	Good Governance and Corruption		Max. of 25	DEC. 23	D Block	10:00 AM to 1:00 PM	3 Hours	
03	Personality Development	Anyone who is interested, but knowing English language is must	Max. of 30	DEC. 17	D Block	10:00 AM to 12:00 Noon	2 Hours	Mr. Joef
04	Decision Making Process and Foundations of Planning	Any managerial	Max. of 20	DEC. 14	D Block	10:00 AM to 2:00 PM	4 Hours	
05	What is an Effective Leader? Best Motivation	level employee of Government or Private Sector	Max. of 20	DEC.15	D Block	10:00 AM to 2:00 PM	4 Hours	
06	Influence, Power and Conflict Resolution		Max. of 20	DEC.16	D Block	10:00 AM to 2:00 PM	4 Hours	

07	Performance Excellence through Teambuilding	Any employee of Government	Minimum 24 participants	12 th February 2015	МРН	8:30 AM to 4:30 PM	8 Hours	Dr. Suneel and Soofi
08	Supply Chain Management	or Private Sector	Minimum 24 participants	15 th January 2015	МРН	8:30 AM to 4:30 PM	8 Hours	Dr. Suneel and Soofi
09	Personality Development	Any individual who is able to understand English	25 to 30 Participants	11 th January 2015	D2	10: 00 AM to 1:00 PM	3 Hours	Mr. BuarnyKun jappan
10	Secrets of Success in Sales Career	People who are working in sales field and also people who want to pursue their career in sales.	Minimum 10 and Max 20 participants	8 th January 2015	Room No. 2040	9:00 AM to 1:00 PM	4 Hours	Mr. Soofi
11	Why Accounting (Minimum 10 and Max 20 participants)	People who wants to pursue their career in Accounts	20	04 th January 2015	Room No. 2040	11.00- 12.00	4 Hours	Mr. Sunder
12	Accounting for Non Accountants (Minimum 10 and Max 20 participants)	Any individual interested to gain Accounting knowledge	Minimum 10 and Max 20 participants	8 th January 2015	Room No. 2035	9.00AM to 1.00 PM	4 Hours	Mr. Zaheer
13	SWOT Analysis (Minimum 10 and Max 20 participants)	SME's	20	18 th December, 2014	E225	9.00 AM to 1.00 PM	4 Hours	Mr. Dhana

14	HR Management skills for Non HR Professionals	Team leaders, Supervisors, Managers or any other individual who is interested in the subject	20	12 th January 2015	D 2	9.00 AM to 1.00 PM	4 Hours	Dr. Mangai
15	How to use Tally accounting software in SME's (Minimum 15 and Max 25 Participants)	Any individual having basic knowledge of Accounts					2 Hours	Mr. Imtiyaz
16	Current Trends in HR Practices (Minimum 10 and Max 25 Participants)	Any employee of Government or Private Sector	Minimum 10 and Max 25 Participants	13 th January 2015	Room No. 2040	9:00 AM to 11:00 AM	2 Hours	Ms. Sabura
17	Financial Modeling using MS Excel.	Any employee of Government or Private Sector or Any individual who is interested in	15 to 20	14 th December 2014	E220	10.00 AM to 2.30 PM		
18	Technical Analysis		15 to 20	9 th April 2015	E220	10.00 AM to 2.30 PM	Customized	
19	Fundamental Analysis		15 to 20	5 th April 2015	E220	10.00 AM to 2.30 PM	courses based on the	Mr. Jangaiah
20	Use of Excel in Accounting and Finance departments		20 to 30	18 th December 2014	МРН	10.00 AM to 2.30 PM	Learners need	
21	Project Appraisal using MS Excel		20 to 30	22 nd February 2015	МРН	10.00 AM to 2.30 PM		

22	Investing in Derivative Products		15 to 20	24 th February 2015	E220	10.00 to 2.30 PM		
23	Basics of accounting	Any employee of Government or Private Sector	15	19 th April 2015	D 4	9:00 AM to 11:00 AM	2 Hours	
24	Accounting process (recording, posting, Summarizing, Analyzing)		15	20 th April 2015	D 4	11:00 AM to 3:00 PM	4 Hours	Dr. Vimal
25	Tools & Techniques of Analysis of financial statements		10	14 th Dec 2014	D 4	11:00 AM to 3:00 PM	4 Hours	
26	Dividend policy		15	8 th July 2015	D 4	11:00 AM to 3:00 PM	4 Hours	
27	Cash flow statement (IAS-7)		10	10 th Dec 2014	D 4	11:00 AM to 3:00 PM	4 Hours	